In gesprek over spiritualiteit

Eén op één gesprek

We gaan samen in gesprek over jouw spirituele ervaringen en periode(n) van verwarring of psychische ontwrichting. Vanuit onze eigen ervaring hebben we een gesprek waarbij respect, verbinding, vertrouwen en openheid centraal staan.

De onderwerpen die we aanraken kunnen zeer uiteenlopend zijn en toegespitst op jouw wensen en behoeften. Ze kunnen betrekking hebben op zowel de periodes vóór, tijdens als na de verwarring of ontwrichting. Veel voorkomende onderwerpen zijn:

  • Hoe om te gaan met de spirituele onbalans; te leren lessen uit de periode van verwarring
  • betekenisgeving; integreren & balanceren van spiritualiteit, ervaringen en gevolgen in je leven
  • ondanks je kwetsbaarheden én dankzij je kracht, samen op zoek naar de te zetten stappen voor een gelukkiger en gebalanceerd leven in alles wat het aardse en spirituele te bieden hebben.

Omdat we van mening zijn dat de omgeving van essentiële waarde is of kan zijn voor begrip of als bakermat in periodes van (spirituele) onbalans, bieden wij ook de mogelijkheid aan om jouw naaste en een naaste van ons, aan te laten sluiten in een gesprek.

Locatie: Telefonisch, digitaal of op locatie in Maarssen (Utrecht). Passend en in onderling overleg.

Kosten: Symbolisch bedrag van €10 per gesprek. Dit bedrag wordt besteed aan een goed doel dat een (aanvullend) herstel biedt, passend binnen de doelgroep en de visie van ‘Spiritualiteit in balans’.

Voor meer informatie kun je contact opnemen.