AANBOD

Eén op één gesprek

1-op-1 gesprek

Samen op persoonlijke ontdekking en verdieping naar de onbalans, zoektocht of vragen betreffende jouw spirituele ervaringen en integratie in je dagelijkse leven.

Middels ervaringswerk bieden wij een één op één luisterend oor en klankbord, waarbij respect, verbinding, vertrouwen en openheid centraal staan.

Gespreksgroep Spiritualiteit en religie in balans

Gespreksgroep

In de vier-wekelijkse gespreksgroep gaan we in gesprek over de verwarring en ontdekkingen die kunnen ontstaan in relatie tot onze spirituele beleving. Gesprekken met ervaringsgenoten op dit vlak kunnen ons helpen om balans te (her)vinden, terug te blikken op perioden waarin we de balans kwijt waren en ervan te leren om de kans op toekomstige perioden te verminderen.

In gesprek over spiritualiteit

Spreker

Voor o.a. congressen, (personeels)bijeen-komsten en cursussen in bijvoorbeeld (GGZ of alternatieve / aanvullende) -zorginstellingen of aanverwante bedrijven, staat een spreker ‘Spiritualiteit in Balans’ tot je beschikking. Een ervaringsverhaal, inzichten, ontdekkingen, zienswijze, spiritualiteit en betekenisgeving toegespitst op het onderwerp van jouw event.